Frido ter Beek (saxen)SimplyJazz
studeerde klassiek saxofoon in Utrecht en jazz aan het Hilversums Conservatorium, bij Ferdinand Povel. Sindsdien speelde hij onder meer bij Orkest De Volharding, Dutch Jazz Orchestra, New Standard Trio, De Paardenkathedraal, Speeltheater Gent, Harry Sacksioni en Stef Bos. Naast zijn bestaan als freelance musicus geeft Frido saxofoonles en dirigeert hij een bigband.

Erik Brouwer (toetsen)SimplyJazz

is een veelzijdig pianist die zijn inspiratie niet alleen haalt uit de jazztraditie, maar zich ook laat beïnvloeden door klassieke muziek, pop en rock. Erik studeerde aan het conservatorium in Utrecht waar hij les kreeg van o.a. Bert van den Brink, Randal Corsen en Amina Figarova. Hij is als pianist en arrangeur actief in de jazz/pop-formatie Femme Vanille, die in de zomer zijn debuutalbum opnam in New York. Daarnaast speelt hij als duo met gitarist Thijs de Klijn en het hedendaagse Tone Art Trio onder leiding van bassist Thijs Visscher.

SimplyJazzRoeland Dol (akoestische basgitaar)

speelde als stille sideman door de jaren heen veel vocal pop & jazz, maar ook techno-impro bigbandmuziek (Zuiderzee Orkest) en lounge jazz (Club Verbrugge). In zijn eigen Dolorama Projecten komen diverse muziekstijlen samen. Als drijvende kracht voor SimplyJazz bespeelt hij niet alleen een prachtige akoestische basgitaar, maar arrangeert hij ook het repertoire.